Over Place to See
Place to See zorgt voor uw Place to Be!

Place to See is reeds uitgegroeid tot een gerespecteerd†vastgoedkantoor, gelegen op de markt†in†Torhout. Ons kantoor bestaat uit een jong en dynamisch team†met jarenlange ervaring in de vastgoedsector te Brugge, Torhout en omstreken. Door deze ervaring kunnen wij ons gerust specialisten noemen bij de verkoop van uw vastgoed.

Wij staan garant voor vertrouwen,†kwaliteit, service en resultaat.

Vertrouwen: wij handelen steeds in alle discretie en eerlijkheid.

Kwaliteit: Place to See staat garant voor kwaliteit op vlak van publiciteit (Immoweb, Zimmo, De Streekkrant,†De Zondag, Hebbes, ...). Ook voor juridisch advies of professionele schattingen kunt U steeds vrijblijvend bij ons terecht.

Service: aan de hand van een maandelijkse uitgebreide briefing wordt U steeds nauw op de hoogte gehouden. Van de acties die†reeds ondernomen werden naar de verkoop toe van uw pand. Ook wanneer U op zoek bent naar uw droomwoning, zult U nauw op de hoogte gebracht worden van onze nieuwe panden in beheer.

Resultaat: onze missie is pas geslaagd wanneer U tevreden bent over het resultaat!

Het unicum van ons bedrijf is dat we ons steeds onderscheiden door bij iedere woning/appartement de kleine details naar boven te halen die de verkoop bevorderen.
Hierdoor hebben we reeds tal van tevreden klanten die dit kunnen staven.

Het Place to See-team,†